Regisztrálj a nyereményjátékba és nyerj egy 2 személyes wellness hétvégét teljes ellátással a Wellness Hotel Gyula 4 csillagos szállodába, ahol egy felejthetetlen hétvégét tölthettek el kettesben!

A nyereményjátékban való részvétel feltétele annyi, hogy bármilyen BALCANO ékszert vásárolj akár interneten, akár bármelyik ékszerboltban, mert a regisztrációkor meg kell adnod a részleteket, hogy hol, mikor és milyen ékszert vásároltál.

Lehetőséged van nyerési esélyed 2-szeresre, vagy 3-szorosra növelésére is a következő lépésekkel:
Kövesd be az Instagram profilunkat és/vagy a Facebook oldalunkat! Mindegyik egy extra esélyt ad a nyerésre. Ha regisztráltál és mindkét profilunkat beköveted, akkor 3-szoros eséllyel veszel részt a játékban!

Instagram: Fontos, hogy ha bekövetted az Instagram profilunkat, fényképezd le az ékszert, amit vásároltál (akár magadon is lehet) és tageld be a képen: @balcano.ekszer és leírásban #balcano

Facebook: Fontos, hogy ha kedveled a Facebook oldalunkat, fényképezd le az ékszert, amit vásároltál (akár magadon is lehet) és tageld be a képen: @balcano.ekszer és leírásban #balcano

A nyereményjáték nyerteseit emailben értesítjük és a „Nyereményjáték nyertesei” listában megjelenítjük a következő adatokkal:
Sorsolás dátuma – Nyertes neve

A nyereményjátékba való jelentkezéseddel elfogadod és kifejezetten hozzájárulsz, hogy abban az esetben ha nyersz, a teljes neved megjelenítsük a nyertesek listájában (más személyes adatot nem jelenítünk meg nyilvánosan).

Nyereményjáték nyertesei

Első sorsolás időpontja: 2020. 09. 30.

Sorsolás dátuma Nyertes neve
- Még nincs nyertes